SE HER…!

Så er vi kommet så langt i processen, at vi er klar til at starte det/de første hold op? Der vil i første omgang blive et/flere CS:GO hold, alt efter hvor mange tilmeldinger der kommer?

Når det kører, vil vi se hvilke andre spil vi skal have startet op også. Vi har besluttet at lave en aldersgrænse, der hedder 4 klasse/11 år. Alle under 18 år, som skal spille CS:GO, skal have en skriftlig tilladelse med fra deres forælder.

Er nogen i tvivl om hvad spillet går ud på, er I velkomne til at kontakte os eller komme med til en træning, så vil vi forklare. Vi kan kontaktes på facebook eller Ronni på 24296979.

Vi har valgt at lave en introduktionspris på 300 kr – i de 300 kr får I undervisning i spillet af en træner – kontingentet gælder indtil sommerferien.

Der vil være nogle retningslinjer for hvordan vi taler og spiller sammen – dette er selvfølgelig også trænernes opgave at sørge for disse bliver fulgt.

Træningstiderne bliver hver torsdag fra kl. 16:00, hvor vi starter med de yngste i tilfælde af der skulle blive flere hold. På torsdag d. 28/2 vil blive en tilmeldings dag, hvor vi vil være tilstede i esports lokalerne fra 16:00 til 18:00. Kan man ikke være der på torsdag, kan man også tilmelde til ovennævnte kontakter.

Trænerne bliver som følge: Jakob Noermark Danni Trillingsgård Dennis Jensen Ronni Palm

Venlig hilsen Harboøre eSport

Comments are closed.