HI har afholdt generalforsamling mandag 25/02-2019.

Her lykkedes det ikke at finde medlemmer til bestyrelsen, og derfor er der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling torsdag 07/03-2019 kl.19,30 i Harboøre Centeret.

HI er en stor forening med mange aktiviteter, og dermed også mange aktive medlemmer. Mange aktive børn og mange aktive ældre – men vi mangler sportsaktive medlemmer mellem 15 og 60 år.

Vi har stadig 1 hold i seniorfodbold, men uden tilgang kører vi desværre nok her på sidste sæson. Ud over Fodbold tilbyder vi sportsgrene som: Håndbold, Basket, Badminton, Gymnastik, Yoga, Squash, Kroket, – og så åbner vi i denne uge for vores nyeste tiltag eSport. Vi har en velfungerende bestyrelse og en sund økonomi.

Vi har som sagt mange aktive børn – men hvor er forældrene når vi holder generalforsamling.Vi har mangel på forældre, der vil tage del i det frivillige arbejde i bestyrelse og udvalg.

Vi må i år desværre sige farvel til 4 bestyrelsesmedlemmer, som har trukket sig af flere forståelige grunde, hovedsagligt nye arbejdsmæssige udfordringer. Det er et alvorligt problem vi står med. Uden en bestyrelse, har vi ikke en Idrætsforening. Uden en Idrætsforening vil vi mangle sportsaktiviteter for de mange aktive medlemmer. Og uden en Idrætsforening som lejer sig ind i Harboøre Centeret, har vi nok heller ikke noget Harboøre Center.

Så det er nu de aktive børns forældre må op af sofaen og til generalforsamling, hvis vi skal videre.Vi ses på torsdag d. 7. Marts kl. 19.30 i Harboøre centeret. Del gerne opslaget, som desuden også kommer i avisen både i weekenden og ugeavisen på tirsdag.

Comments are closed.