Harboøre/Thyborøn IF sætter fokus på sundheden blandt de lokale unge og ønsker at fastholde dem i fodbold. Det skal en fodboldtur til Drenthe Cup i Holland med støtte fra DBU’s Ungdomsfond hjælpe med.

Harboøre/Thyborøn IF er udvalgt ud af et skarpt ansøgerfelt, hvor specielt én tendens gør sig gældende i årets ansøgere.

”Årets ansøgere har som vanligt været meget fokuserede omkring udlandsture og stævner, hvor klubbens unge bliver rystet rigtig godt sammen og på den måde får et fællesskab, som er svært at forlade. Som noget nyt ser vi dog flere klubber end tidligere, som har fokus på aktiviteter på tværs af alder og køn,” fortæller Anne Porskær, administrator for DBU’s Ungdomsfond.

Klubben er et samarbejde mellem Harboøre IF og Thyborøn IF i et forsøg på at samle fodboldhold i alle ungdomsrækker. Vi håber med turen til Holland for vores ældste ungdomsrække at dette kan være med til at fastholde de kommende årgange i klubben. Samtidig er det med tilskud fra DBU`s ungdomsfond mulig at sende holdet afsted for en så lille beløb at vi mener alle kan være med. Det viser sig også at der er 100% opbakning fra holdet. Vi vil samtidig gerne sige mange tak til DBU

Om DBU’s Ungdomsfond af 18. maj 1964:

  • Siden 1988 har DBU’s Ungdomsfond uddelt 8.066.000 kr. til mere end 750 forskellige klubber.
  • Der skal gå minimum fem år fra en støttetildeling, til klubben igen kan modtage støtte.

Læs mere på www.dbu.dk/ungdomsfond

Kontaktoplysninger:

Karl Godballe         Harboøre/Thyborøn IF

Tlf. 22 24 51 15 /mail: godballe.karl@gmail.com

DBU:

Fundraiser, Anne Porskær, 4326 2204 –  DBUUngdomsfond@dbu.dk

Comments are closed.