Nyt fra håndboldudvalget – Håndboldkaravanen.

Onsdag den 11.09.19 var håndboldkaravanen for 2. gang på besøg hos Harboøre Skole og Børnecenter.

Håndboldkaravanen er et samarbejde mellem Forening, Skole og Dansk Håndbold Forbund. Målet er at fremme lysten til håndboldspillet hos både børn og lærere.

Målgruppen er 1. – 5. klasse og karavanen blev taget rigtig godt imod af børnene. Der blev ”gået til makronerne” og alle så ud til at have det sjovt. Alle børn fik efterfølgende en seddel med hjem, hvorpå der står hvornår der står træningstider samt kontaktoplysninger på træneren. Så er der mulighed for at dukke op til træning, eller kontakte træneren, hvis man ønsker yderligere information.

Der var store roser fra karavaneførerne til de frivillige hjælpere, som viste stor engagement – tusind tak for hjælpen til jer alle! Ikke mindst var der ros til børnene for deres positive indstilling og gå-på-mod – ”det er altid en fornøjelse at komme til Harboøre”. Sådan!!

Comments are closed.