Som nogle af jer måske har læst i avisen, så har vi udvidet vores klubsamarbejde med Thyborøn Fritid på fodboldsiden til også at omfatte seniorholdene. Både Thyborøn og Harboøre har haft problemer med at skaffe spillere nok, så dette er vores bedste mulighed for fortsat at have seniorfodbold på tangen. Træning og kampe fordeles ligeligt mellem Thyborøn og Harboøre.

Det har været lang tid undervejs og nu glæder vi os til at komme i gang med sæsonen. Det glæder os således meget at kunne præsentere Team Tangens første træner: John Aas.

Det er en gammel kending, idet han trænede HI tilbage i midt halvfemserne, og han har gennem de sidste 30 år været træner for bl.a. Lemvigs førstehold, Skjern serie 1, Tjørring 2. division etc. Kort sagt, så har vi fået en meget erfaren og kvalificeret træner.

Vi håber alle, både dem på banen og udenfor, vil byde samarbejdet velkommen. Vi er sikre på at vi kan få lavet en stærk enhed, der kan danne ramme om nogle sjove oplevelser i Thyborøn og Harboøre.

Træningen starter tirsdag efter vinterferien (den 18. februar) kl. 19:00 i Harboøre, hvor vi håber at se både nuværende og nye spillere til træning og efterfølgende suppe, hvor John Aas vil orientere om hans forventninger til sæsonen.

Comments are closed.