Bestyrelserne i Thyborøn Fritid og Harboøre IF har besluttet at lægge op til betalinger af kontingenter for forårs sæsonen i fodbold.

Det er selvfølgelig en vanskelig beslutning i denne COVID19 situation, hvor få hold har nået at starte træningen op, og hvor det er svært at spå om, om vi overhovedet kommer i gang før sommerferien. Ligeledes er det særdeles tvivlsomt, om vi kommer til at spille kampe. Vi kan kun håbe.

Men kontingent indtægterne er meget væsentlige for begge moderklubber. Specielt i en uvis tid, hvor det er svært at spå om fremtiden. Vi ved dog, at begge klubber ikke vil modtage støtte fra Haze Over Haarum i år, da festivalen er aflyst. Hvilket er en stor økonomisk bet og et vigtigt bidrag til klubbernes økonomi.

Vi håber derfor meget, at i bifalder dette samt at i vil støtte op om klubberne. Vi vil selvfølgelig være opmærksomme på diverse puljer og støtte muligheder, som vi vil kunne søge. Men der er et vigtigt signal i, at vi selv støtter op om vores klubber, hvis vi samtidig ønsker at hente hjælp udefra.

Betaling af kontingenter for fodbold sker via Conventus på Harboøre IF hjemmeside, hvor betaling for forårssæsonen snarest vil være tilgængelig. Tilkøb af spillersæt vil selvfølgelig være muligt, hvis man ikke har dette endnu, så man er klar til kamp, hvis forårs sæsonen kommer i gang. Husk at medbringe kvittering for betalt kontingent ved bestilling af dragt hos LP Sportigan, Thyborøn.

Comments are closed.