OPDATERING PÅ AFVIKLING AF VORES DBU FODBOLDSKOLE

På grund af corona-krisen er det stadig ikke endeligt besluttet, om vores fodboldskole bliver afholdt i år. Vi arbejder i samarbejde med DBU benhårdt efter at gennemføre årets fodboldskole. Det er både målet og håbet, så vi i uge 32 kan se alle jer glade fodboldglade børn lege med læderkuglen på grønsværen.

Vi er i en virkelig alvorlig tid, og hvis fodboldskolen skal blive til noget, så skal vi alle tro på det og arbejde hårdt for det. Det koster dig ikke noget hjælpe med at øge sandsynligheden for, at fodboldskolen bliver afviklet. Hvis du har købt eller køber billet, får du nemlig dine penge retur, hvis fodboldskolen aflyses. Du kan sikre din plads på vores fodboldskole lige her: https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/find-din-fodboldskole/

Jeres sikkerhed og sundhed er dog det vigtigste – også vigtigere end fodbold. Vi er i tæt kontakt med DBU, der følger myndighedernes anbefalinger og regler nøje. DBU har det gjort det klart for os, at årets fodboldskoler kun afvikles, hvis det ikke overskrider myndighedernes anvisninger.
DBU forventer at tage beslutningen om afviklingen af årets DBU Fodboldskole senest midt i maj.

Du kan løbende holde dig opdateret og få seneste nyt på Facebook-siden @dbufodboldskole. Vi håber selvfølgelig på at kunne se en masse fodboldglade børn over hele landet hen over sommeren.

Comments are closed.