Vi har en stor gruppe herrer seniorspillere (mere end 30 spillere) i vores nyligt etablerede klubsamarbejde mellem Harboøre IF og Thyborøn Fritid, og vi mangler en træner til andetholdet i serie 4.

Vi har i John Aas en dygtig og erfaren træner til førsteholdet i serie 3, men både i forbindelse med træning og kampe mangler vi en andenholdstræner. Holdene træner sammen, men deles ofte op i grupper og andenholdstræneren skal deltage i træningen sammen med John Aas. Desuden skal han stå for serie 4 holdet i forbindelse med kampe.

Det er vigtigt at vi får en person, der udover at være en god træner, også er en god sparringspartner for førsteholdstræneren og er med til at sikre et positivt og sjovt træningsmiljø for spillerne – især vigtigt i et nyetableret klubsamarbejdet som dette. Vi har som sagt en meget erfaren og dygtig træner i John Aas, så der er gode muligheder for at lære af ham, såfremt den bedste kandidat skulle vise sig at være en yngre ambitiøs træner, men det er bestemt ikke noget krav – det vigtigste er at træneren går helhjertet ind i projektet.

Der trænes i Harboøre om tirsdagen og i Thyborøn om torsdagen, og kampene fordeles ligeledes lige mellem de to byer. Træningen starter i uge 31. Bemærk gerne, at der er stor opbakning til holdene i både Thyborøn og Harboøre, så der er mange der gerne hjælper til, såfremt der enkelte gange er behov herfor.

Er du interesseret, så kontakt gerne en af følgende fra fodboldudvalget: Dan Schmidt (24429257 eller lonnyhedvig@gmail.com) eller Mads Vrist (20707656 eller mvrist@hotmail.com).

Comments are closed.