Det glæder os at kunne meddele at vi har lavet en sponsoraftale med Thyborøn Skibs og Motor A/S, også kendt som 3 x J, så de fremover bliver en af tre hovedsponsorer i Harboøre Idrætsforening.

Vi siger tak for sponsoratet, og håber på et godt og langvarigt samarbejde.

På billedet ses direktør Tage Hansen og vores repræsentant, Hansjørgen Jensen

De øvrige hovedsponsorer er TripleNine og Vestjysk Bank.


Thyborøn Skibs & Motor A/S har mere end 40 års erfaring inden for ny- og ombygning, samt reparationer af fiskefartøjer. Hertil kommer mange forskellige former for udstyr og tilbehør, som leveres til den danske og den internationale fiskeflåde. Virksomheden har ca. 70 medarbejdere. Medarbejderstaben er sammensat med henblik på størst mulig faglig ekspertise og består af skibsmontører, kølemontører, maskinarbejdere, skibsbyggere, svejsere samt aluminiums- og stålbyggere.

Comments are closed.